Investeren anno 2021

Of je nu een beginnende investeerder bent of een professional. Bij  Noordermeer Vastgoed werken we met experts die jarenlang ervaring  hebben. We hebben voor iedereen een passende investeringsmogelijkheid.

Deal Sourcer

Heb je zelf geen tijd om objecten te zoeken en te screenen? Noordermeer kan al het voorwerk voor je doen. Hierbij onderhandelen we ook over de prijs, zodat jij alleen nog maar het bod hoeft te accepteren.

Turn-Key

Wil jij wel investeren in vastgoed maar heb je geen tijd om zelf te zoeken naar het juiste object? Noordermeer Vastgoed kan je tijd besparen en alles voor je regelen. Het enige wat jij hoeft te doen is je handtekening te zetten!

We zoeken het juiste object voor jou, helpen bij de financiering indien nodig, regelen alle benodigde afspraken oa notaris en taxateur, screenen potentiële huurders en zorgen ervoor dat de juiste huurder intrekt.

Het compleet ontzorgen bij je aankoop!

Daarnaast kunnen we je ook na de aankoop verder begeleiden met overige aankopen of het totale beheer. Compleet ontzorgen hoeft bij ons dus niet te stoppen.

Joint Venture

De investeerder legt de eigen inbreng in en Noordermeer regelt verder alles. We zoeken een geschikt object, voeren de onderhandelingen uit, regelen de financiering en alles wat daarbij komt kijken. Zorgen voor een geschikte huurder en voeren het totale beheer uit. Als tegenprestatie krijgt Noordermeer een deel van het object.

Deze investeringsmogelijkheid is zeer geschikt voor een complex met meerdere units.

Academy

Als je een beginnende belegger bent en je weet niet waar je moet beginnen of hoe je het proces moet aanpakken dan is dit de investeringsmogelijkheid voor jou.
We zorgen ervoor dat jij na het proces weet wat jouw plan is en hoe je verder moet gaan. We begeleiden jou persoonlijk door alle stappen. We zorgen voor een strategie, zoeken het juiste object voor jou, helpen bij de financiering, regelen alle benodigde afspraken oa notaris en taxateur, screenen potentiële huurders en zorgen ervoor dat de juiste huurder intrekt.

Cash-Only

Wil je alleen investeren, geen onroerend goed bezitten maar wel rendement op je vermogen?

Veel investeerders zijn je al voor gegaan. Bij deze investeringsmogelijkheid bepaalt de investeerder zelf in welk project hij investeert. Daarnaast houden we je op de hoogte van het verloop van het object. Een investering met een persoonlijk tintje dus.

Wil je een eerste gratis gesprek aanvragen met betrekking tot het investeren?

Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op (zelfs in het weekend)

Contact gegevens - Investeren