Noordermeer Vastgoed

Bij een transparante onderneming is het een must om te weten met wie je zaken doet. Daarom zullen wij hieronder vertellen wie de gezichten achter Noordermeer Vastgoed zijn.

De oprichters en vastgoed experts zijn Chantalle en Marijn Noordermeer. Zij zijn zowel business partners als levenspartners. Samen hebben ze een prachtig gezin bestaande uit twee kinderen: Sunny en Jordan. Op jonge leeftijd bij elkaar gekomen. Daarna twee jaar met een rugzak rondgetrokken door Australië en Nieuw-Zeeland (2009-2011). Hier zijn zij voor het eerst met vastgoed in aanraking gekomen en hebben meerdere keren aan Rent2Rent gedaan.

Vervolgens in 2011 terug gekomen naar Nederland om te gaan ondernemen. In 2013 hebben zij zich aangesloten bij een pizza franchise. Na een paar jaar hard werken werd het tijd om te gaan investeren, want als ondernemer bouw je geen pensioen op. Ondanks hun jonge leeftijd zijn ze sinds 2015 gaan beleggen in objecten voor de verhuur.

Al snel werd duidelijk dat ze hun passie hadden gevonden. Ondanks de groei naar vier pizza vestigingen hadden ze besloten om zich volledig te gaan focussen op het vastgoed. Vanaf 2018 werd dit een feit.

Er werden meer objecten aangekocht, verhuurd en er werd geïnvesteerd in hun kennis over vastgoed.

Op 30 jarige leeftijd, in 2019, zijn ze financieel onafhankelijk geworden!

Ondanks de successen, waarom dan een onderneming in vastgoed zou je denken. Marijn en Chantalle vonden dat alle schakels mbt het investeren erg traag en ouderwets waren. En daarnaast levert niet iedereen dezelfde kwaliteit.  Van de aankoop, training tot en met het beheer. Dat moet anders. En vanuit daar is Noordermeer Vastgoed ontstaan.

Iedere dag blijven ze zoeken naar manieren om dit nog sneller en beter te kunnen. Want tijd is geld. Ze staan ook open voor jullie input hierover. Dus wacht niet en laat ons jouw ideeën weten. Tot snel!