Vastgoedbeheer zoals het hoort.

Geen zin of tijd om jouw vastgoedportefeuille te beheren?

Wij kunnen jou compleet ontzorgen zodat jij kan doen wat jij wilt, wanneer jij wilt en waar jij wilt. 

Financieel Beheer

Technisch Beheer

Commercieel Beheer

Administratief Beheer

Sociaal Beheer

Verhuurders Portaal

Extra's

vind een beheerpakket
dat bij jou past

Over Ons

Bij Noordermeer Vastgoed hebben we niet alleen kennis over het beheren van objecten. Onze eerste huurinkomsten ontvingen we in 2011 in Australië, daarnaast investeren we zelf sinds 2015 in vastgoed in Nederland, zijn we actief geweest als Deal Sourcers en leren anderen hoe zij ook kunnen investeren.

 

"Ik werk nu al een tijdje samen met Noordermeer vastgoed en het zijn beide toppers!. Hun drive en passie voor vastgoed is terug te zien in de resultaten. Ze kennen de markt goed en zijn super creatief in oplossingen bedenken voor bijvoorbeeld financieringen. Echte out-of-the-box denkers. Zij gaan verder waar ander stoppen. Ze hebben hun eigen portefeuille in een rap tempo kunnen opbouwen door hun creativiteit. Ik kijk nog uit naar een lange verdere samenwerking met hun want met hun werken is gewoon te gek! 🙂"
Ferry Van Maurik
Ondernemer | Investeerder
"Fantastische deal kunnen sluiten met behulp van Noordermeer Vastgoed! Goed bereikbaar en kunnen altijd snel schakelen. Daarnaast helpen Marijn & Chantalle bij alle vragen die je hebt en verwijzen je door naar de juiste mensen. Echt een aanrader voor zowel ervaren als beginnende investeerders! Ik kan Noordermeer Vastgoed 100% aanbevelen."
Theo-Marien Van Rossum
Solution architect bij IFS

Achter De Schermen

Projecten

Naast het beheer zijn wij ook bezig met verschillende transformatie projecten. We delen deze graag met jou. Welke projecten hebben we afgerond? En waar zijn we nu mee bezig?